HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!

Hirdetés feladásaA csillaggal (*) jelölt adat megadása kötelező!

Hirdető adatai
Név:
Cím:
Telefonszám:
E-mail cím*:
Hirdetés adatai
Típus*:

Fontos: A "Keres" típus az, amikor Ön valamit keres hirdetésfeladás segítségével. A "Kínál" pedig az, amikor Ön kínál másoknak szolgáltatást vagy terméket hirdetés útján.

Terület:
Kategória*:

Amennyiben nem talál Önnek megfelelő alkategóriát, elhelyezheti hirdetését a főkategóriában.

A nem megfelelő kategóriába feladott hirdetéseket töröljük, és a hirdetőt kitilthatjuk a HirdetesiBazis.hu és egyes más hirdetési webhelyekről is! A pontos kategória megadásának fontosságáról az Általános információk oldalunkon olvashat.

Hirdetés címe*:
Hirdetési szöveg*:

(Még 1000 karakter)

Fontos: A sorok a hirdetésének a megjelenítése során automatikusan tördelve lesznek, így nem szükséges a külön tördelés. A jobb olvashatóság érdekében az írásjelek után hagyjon szünetet.

Ár:
Kulcsszavak:

Kulcsszavak, olyan szavak vagy kifejezések, amelyek megadják a hirdetésének témáját röviden és tömören, s ezek lehetnek szinonimák is. A mező kitöltése segíti az oldal keresőjét, hogy a hirdetése a megfelelő találati listába kerüljön.

Érvényes*:
Hirdetés képe*:

*KÉP FELTÖLTÉSE SZÜKSÉGES

ahhoz, hogy megsokszorozza a kattintások számát, bizonyítottan sokkal több látogatót vonzzon. A feltöltött kép formátuma JPG lehet, szélessége és magassága legalább 250, de legfeljebb 500 képpont lehet. A megengedett legnagyobb fájlméret 100 kB.


Figyelmeztetés: A HirdetesiBazis.hu hirdetési oldalon minden olyan témájú hirdetés megjelenhet, amelyet a szabályzatunk nem tilt. Minden más hirdetést törölünk vagy nem jelenítünk meg!

A még eredményesebb hirdetésfeladásért és bővebb információért javasoljuk elolvasni az Általános információk oldalunkat!

Az Oldalszabályzatot és az Adatvédelmi szabályzatot megismer-tem és elfogadom*:

VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates