HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!

Általános információk
1. Hirdetés feladása

A HirdetesiBazis.hu weboldalon előzetes regisztráció nélkül adhat fel hirdetést a feladási oldal segítségével. Amennyiben hamis, téves vagy másnak az e-mail címét (annak a személynek a tudta nélkül) adja meg a hirdetésfeladása során, akkor azt a hirdetést rövid időn belül töröljük a rendszerünkből!

Legyen eredményesebb a hirdetése ügyes hirdetés feladással!

A következőket tudjuk javasolni a még eredményesebb hirdetés érdekében:
A célratörő és a jól átgondolt hirdetési cím már nagymértékben az Ön sikerét hozhatja. Miért? Mert a hirdetésének a címéből és a választott kategóriából állítjuk össze az Ön hirdetésére mutató webcímet (linket).

A hirdetés címében adja meg a hirdetett dologra vonatkozó kulcsfontosságú adatokat, illetve szavakat. Mégjobb eredményeket hozhat, ha a kulcsfontosságú szavakat ragozatlanul illetve kötőszó nélkül adja meg.

Példák a nem sokat mondó címre:

  • Ezt nézze meg!
  • Akciós ajánlat!
  • Erről önnek is tudnia kell!

Tévedés azt gondolni, hogy ezek annyira hatásosak!

Viszont fontos lehet konkrétumokat megadni illetve fontos tulajdonságait a meghirdetett terméknek, szolgáltatásnak vagy a hirdetés tárgyának.

Példák a célratörő címekre:

  • Külvárosi csendes ház kerestetik
  • Keveset futott megkímélt Audi A6-omat elcserélném
  • Fonyodi vízközeli nyaraló eladó

Az általánosabb jellemzőket mint például: olcsó, ingyenes, akciós, kényelmes, stb. inkább rakja a hirdetés szövegébe és ne a címébe.

Továbbá javasoljuk, hogy a hirdetés címét emelje ki a hirdetés szövegében azáltal, hogy megismétli NAGYBETŰKkel írva az első sorban. Ugyan lehet, hogy csábító az egész szövegét és címét nagybetűvel írnia a hirdetésének, DE GONDOLJA CSAK MEG, HOGY INKÁBB ZAVARÓ A SOK NAGYBETŰ, MERT SZOKATLAN. Nem de?

2. Hirdetési kategóriák használata

Azt tanácsoljuk, hogy a hirdetését a leginkább a hirdetésének a témájához legközelebb álló kategóriába helyezze el. Ugyanis, akkor az oldalon keresők nagyobb eséllyel fogják kiválasztani az Ön hirdetését, ha abban a témakörben lesz, amit az oldal látogatói keresnek.

3. Hirdetések későbbi kezelése

Hirdetés feladás, módosítás és törlés: Hirdetés feladás után küldünk egy e-mailt, melyben megadjuk a linket, ami a megjelent hirdetésre mutat, a hirdetés azonosító számát és a hozzá tartozó jelszót. Egy adott hirdetést a hirdetéshez tartozó azonosító és jelszó megadása után módosíthat vagy törölhet. Kérjük őrizze meg az e-mailben elküldött azonosítóját, mivel az elveszett azonosítót vagy jelszót nincs módunkban pótolni. Tehát az azonosító és/vagy a jelszó hiányában az Ön hirdetése az érvényességi dátumáig az oldalunkon marad.

Hirdetés lejárata illetve érvényeségének meghosszabbítása: A hirdetés lejárat előtt 3 nappal egy emlékeztető e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címére. Ebben az e-mailben talál majd egy linket, amire rákattintva automatikusan meg tudja hosszabbítani a hirdetésének érvényességét. Továbbá azután is küldünk Önnek egy tájékoztató e-mail-t, amikor a hirdetése lejárt. Amiben szintén benne lesz a meghosszabításra szolgáló link, azonosító és jelszó. Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésének lejárta után 3 hónapon belül bármikor meg tudja hosszabítani a hirdetésének az érvényességét a megadott link segítségével.

4. Hirdetések keresése

A HirdetesiBazis.hu weboldal rendelkezik egy fejlett keresővel, amely képes nem egymás mellett álló szavakra is keresni. Azaz, ha Ön egy több szóból álló kifejezésre keres rá, akkor nem csak a kifejezés egészét keresi meg önnek a keresőnk. Hanem minden olyan hirdetést, amelyben az összes szó szerepel.

Ez azt jelenti, hogy például, ha azokra a szavakra, hogy külváros, London és szállás egyeszerre keres rá, akkor, ezeket a keresőnk megtalálja a "London külvárosában olcsó szállások" hirdetés szövegben is.

5. További tudnivalók

Azonos tartalmú apróhirdetést többször feladni a HirdetesiBazis.hu hirdető oldalon tiltott és nem is javasoljuk, hogy ugyanazzal a tartalommal egyéb hidetési oldalakon is hirdessen. Ezt azért javasoljuk Önnek, hogy jobb eredménnyel tudjon hirdetni. Ugyanis a HirdetesiBazis.hu oldalon feladott hirdetések bekerülnek különböző kereső rendszerekbe, például: Heuréka, Google, Yahoo, Bing, Alta Vista, stb. De az Önáltal feladott összes hirdetés közül leginkább a különböző szövegezésűeket fogják találati listára tenni. Így az téves elgondolás, hogy az azonos szövegű hirdetése 10 - 20 különböző oldalon feladva 10 - 20 alkalommal fog megjelenni a keresők listájában, mert a keresőket üzemeltetők igyekeznek visszaszorítani az azonos tartalmakat a megjelenített találati listából.

A hirdetés feladása során megadott e-mail címeket a lehetőségeknek megfelelően úgynevezett biztonságos módon jelenítjük meg a HirdetesiBazis.hu weboldalon azáltal, hogy nem közvetlenül kerül az Ön e-mail címe az oldal kódjába, hanem egy külön megjelenítő program segítségével kerül a képernyőre így nagy mértékben megelőzhető, hogy az Ön e-mail címe adathalászok birtokába kerüljön. Azoknak akik ennél még nagyobb biztonságban szeretnék tudni az e-mail címüket és hosszútávon szeretnének hirdetni azt javasoljuk, hogy hozzanak létre egy új e-mail címet kifejezetten a hirdetések kezeléséhez.

Bármikor a főoldalra juthat azáltal, hogy rákattint az oldal nevére (HirdetesiBazis.hu) vagy az alatta lévő szlogenre.

Érdemes figyelemmel kisérnie a gyakran keresett kifejezéseket és amennyiben valamelyiket be tudja illeszteni a saját hirdetésébe illessze be, mert a beilesztés által az Ön hirdetése is belefog kerülni az adott keresési listába és így eggyel több megjelenítési módhoz juthat.

További információkat talál a következő oldalainkon: Oldalszabályzat, Adatvédelem, Elérhetőségünk


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates