HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!


NAGY ÉRTÉKŰ INGATLANBEFEKTETÉSI KÍNÁLATUNKBÓL:


Jól működő RENDEZVÉNYHÁZ étteremmel, panzióval a MÁTRÁNÁL

A Mátra kapujában, Gyöngyösön, csendes, nyugodt környezetben a jól működő a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház komplexum eladó. Az M3 autópályáról könnyen, a hely remek infrastruktúrája révén gyorsan megközelíthető, Budapesttől mintegy 80 kilométerre, Egertől pedig 53 kilométerre fekszik.

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Jellemzők: Az elhelyezkedése folytán csendes, nyugodt környezetben fekszik, tőle 150 méterre helyezkedik el a városi uszoda és termálstrand. A közelben lovaglási, horgászási és remek kirándulási lehetőségek várják az idelátogatókat. A rendezvényház a nevét a mellette álló malom épületéről kapta, amely kiállta az évszázadok próbáját és viszontagságait. Így méltán jelent a gyöngyösi lakosok számára egyszerre büszkeséget és tradíciót is. A Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház három ütemben nyitotta meg kapuit a kedves vendégek előtt.

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

További lehetőségek: A Malomudvar 2005-ben, a Kismalom Cukrászda Gyöngyös belvárosában és az étterem 2006-ban kezdte meg működését. A rendezvényházban egyszerre 560 vendég befogadására alkalmas. 2007-ben elkészült az udvar részleges rekultivációja, parkosításra, grillező, régi hagyományokat idéző sparhelt és búbos kemence kialakítására került sor. 2013-ban nyílt meg a panzió. A kiváló adottságokkal rendelkező, egyediséget mutató komplexum hiánypótló beruházás Gyöngyösön. Cél, hogy a Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház hozzájáruljon a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Az idelátogatók várják és igénylik a kellemes környezetet, kiszolgálást és a finom ételeket és italokat, azaz a minőségi vendéglátást a régióban.

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Malomudvar rendezvényház a Mátránál

Akciós irányár: 1 200 millió Ft, előző ár 1 500 millió Ft.

Akciós, 0 %-os hitel ügyintézését is biztosítjuk bármely Budapesten kívüli ingatlanra akár 600 millió Ft-ig!

Érdeklődés a +36 20 474 0779 telefonszámon, illetve további információért, több fotóért, teljes dokumentációért keressen a következő e-mail címen: befektetesek@hirdetesibazis.hu

TŐKEERŐS, KOMOLY BEFEKTETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!Üzletközpont, benzinkút, bánya, étterem, külföldi szálloda, kaszinó, építési-ipari telek és egyéb kiemelt luxusingatlanok értékesítése, közvetítése kizárólag komoly befektetőknek... - Nagy értékű speciális ingatlanbefektetések az immár 25 éve sikeresen működő budapesti partnerünktől!

Folyamatosan megújuló, kiemelt ajánlatainkért nézze meg a következő befektetetési tippünket és érdeklődjön sok egyéb lehetőségünk iránt is:


További ingatlanbefektetési ajánlatunk - Kattintson ide!


Üdvözlettel:

HirdetesiBazis.hu csapata


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates