HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!


NAGY ÉRTÉKŰ INGATLANBEFEKTETÉSI KÍNÁLATUNKBÓL:


Csodaszép VILLA TÖRÖKBÁLINTON

Törökbálinton, a Kerek-dombon ősfás kertben panorámás, kétgenerációs, önálló villa eladó. Az ősfás, örökzöldekkel beültetett telek beépíthetősége 25 %, jelenleg 15 % van beépítve.

Villa Törökbálinton

Villa Törökbálinton

Helyiségek, jellemzők: Kert- és teraszkapcsolatos nappalik, tágas szobák, nagy és ápolt összközműves kert (úszómedence építhető), távirányítású kapuk. Több WC, fürdőszoba, rengeteg szoba, 8 erkély (!), illetve a földszinten és az emeleten is van konyha. A teraszokról a környező dombokra lehet látni. A tömegközlekedés 2-3 perc gyalogosan. Az ingatlan alkalmas akár óvoda, cégközpont, panzió, magánklinika céljára is.

Villa Törökbálinton

Villa Törökbálinton

Villa Törökbálinton

Irányár: 120 millió Ft, de komoly érdeklődő esetén akár 20-30 % engedmény is kérhető.

Akciós, 0 %-os hitel ügyintézését is biztosítjuk bármely Budapesten kívüli ingatlanra akár 600 millió Ft-ig!

Érdeklődés a +36 20 474 0779 telefonszámon, illetve további információért, több fotóért, teljes dokumentációért keressen a következő e-mail címen: befektetesek@hirdetesibazis.hu

TŐKEERŐS, KOMOLY BEFEKTETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!Üzletközpont, benzinkút, bánya, étterem, külföldi szálloda, kaszinó, építési-ipari telek és egyéb kiemelt luxusingatlanok értékesítése, közvetítése kizárólag komoly befektetőknek... - Nagy értékű speciális ingatlanbefektetések az immár 25 éve sikeresen működő budapesti partnerünktől!

Folyamatosan megújuló, kiemelt ajánlatainkért nézze meg a következő befektetetési tippünket és érdeklődjön sok egyéb lehetőségünk iránt is:


További ingatlanbefektetési ajánlatunk - Kattintson ide!


Üdvözlettel:

HirdetesiBazis.hu csapata


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates