HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!


NAGY ÉRTÉKŰ INGATLANBEFEKTETÉSI KÍNÁLATUNKBÓL:


PÁRKÁNY fürdővárosában (Szlovákia) PANZIÓ-KASZINÓ

Eladó vagy bérbeadó Közép-Európa legszebb részén, Párkány fürdőváros (Szlovákia) központjában egy panzió-étterem-kaszinó együttes, amely magába foglal szállodát, játéktermet, éjszakai bárt, kerthelyiséget és fitnesstermet. Az ingatlan közvetlenül a Duna folyó mellett fekszik, az esztergomi Bazilikával szemben, a Pilis és a Kovácspataki hegyek festői övezetében, ám mégis Budapest közelében, páratlan kilátással az esztergomi Bazilikára és várra.

Panzió-kaszinó Párkányban

Panzió-kaszinó Párkányban

Jellemzők: A telek jelenlegi teljes területe 1 776 m2, amely igény szerint bővíthető is! Az épület ​1944-ben épült,​ jelenleg egy része bérbe van adva kaszinónak, konditeremnek, illetve a panzó is működik, de felújításra szorul. 18 emeleti szoba van közös zuhanyzóval. Az épületre plusz egy szint ráépíthető, illetve a telekre is ráépítési lehetőség is adott! A telken 40 fokos termálvíz van, ezzel lett megoldva a fűtés is, ami egy kazánról működik. 80 férőhelyes parkoló, kerthely​i​ség​,​ kerti sütő, kerti bár tartozik hozzá, amik külön-külön is bérbeadhatók.

További lehetőségek: A jelenlegi működéséből származó bevételekről a tulajdonos ad információt. Kiváló lehetőség a ráépítés kihasználásával egy termálvízes wellness-szálloda vagy ét​t​erem-panzió projekt megvalósításához​.

Panzió-kaszinó Párkányban

Panzió-kaszinó Párkányban

Panzió-kaszinó Párkányban

Irányár: 550 millió Ft.

Akciós, 0 %-os hitel ügyintézését is biztosítjuk bármely Budapesten kívüli ingatlanra akár 600 millió Ft-ig!

Érdeklődés a +36 20 474 0779 telefonszámon, illetve további információért, több fotóért, teljes dokumentációért keressen a következő e-mail címen: befektetesek@hirdetesibazis.hu

TŐKEERŐS, KOMOLY BEFEKTETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!Üzletközpont, benzinkút, bánya, étterem, külföldi szálloda, kaszinó, építési-ipari telek és egyéb kiemelt luxusingatlanok értékesítése, közvetítése kizárólag komoly befektetőknek... - Nagy értékű speciális ingatlanbefektetések az immár 25 éve sikeresen működő budapesti partnerünktől!

Folyamatosan megújuló, kiemelt ajánlatainkért nézze meg a következő befektetetési tippünket és érdeklődjön sok egyéb lehetőségünk iránt is:


További ingatlanbefektetési ajánlatunk - Kattintson ide!


Üdvözlettel:

HirdetesiBazis.hu csapata


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates