HirdetesiBazis.Hu - Ingyenes hirdetési oldal1. Befektetési tippünk


Eladó étterem, cukrászda, panzió és rendezvényház egyben!

Étterem, cukrászda, panzió és rendezvényház egyben, a Mátra lábánál. Az M3-as autópálya közelsége illetve a hely remek infrastruktúrája által személyautóval és autóbusszal is könnyen megközelíthető. A vendéglátói és rendezvényház épület együttes több mint 10 éve kezdte meg a működését.

Az elhelyezkedése folytán csendes nyugodt környezetben tölthetik az idejüket a vendégek. Az ingatlantól nem mesze lovaglási, horgászási, remek kirándulási lehetőségek, uszoda és termál strand is található.

Éttermi képek

Az étterem kialakítása során szemelőt volt tartva, hogy alkalmas legyen a közös együttlét örömének az átélésére, legyen az egyszerű családi, baráti étkezés vagy nagyobb rendezvény.

Rendezvény terem

A rendezvényház egy hangulatos és muzeális értékű épület, mely kiállta az évszázadok próbáját. Így a helyi lakosok számára egyszerre büszkeséget és tradíciót is jelent. A rendezvényház akár 560 vendéget is tud fogadni. A résztvevőket a rendezvény termeken kívül parkosított kert grillezővel, régi hagyományokat idéző sparhelttel és búbos kemencével is várja a rendezvények szüneteiben és azon kívül is.

Panzió egyik szobálya

A panzió, amely teljesé teszi a komplexum által nyújtott vendéglátói szolgáltatásokat, jelenleg 25 fő elhelyezésére alkalmas.

A kiváló adottságokkal rendelkező létesítmény hiánypótló beruházás a környéken. A komplexum kialakítása egyedi és hozzájárul a város, a szűkebb és a tágabb régió kulturális, üzleti, kereskedelmi és turisztikai életének fellendítéséhez. Ugyanis a kellemes környezet új alapra tudja helyezni a minőségi vendéglátás fogalmát a környékünkön.

Cukrászda

Szálloda fejlesztésre kiválóan alkalmas, mert nincs szálloda ezen a területen. Jelenleg is nagyon nyereségesen működő ingatlan komplexum most eladó a tulajdonosok nyugdíjba vonulása miatt. Kisebb fejlesztésekkel 7 év alatt megtérülő mindent kielégítő idegenforgalmi és üzleti komplexummá alakítható. Ugyan is hatalmas igény van egy 100-150 szobás szállodára, ami legalább 4 csillagos. A fenti létesítmény jelenleg is több mint 20 lagzi lekötéssel rendelkezik, ami szintén a további fejlesztésekre való nagy igényt vetíti előre.

Pályázati pénzek is igényelhetők eddig nem igényelt a tulajdonos, így ez is adott.

CSAK IS TŐKEERŐS KOMOLY BEFEKTETŐ JELENT-KEZÉSÉT VÁRJUK.

IRÁNYÁR: 5 MILLIÓ EUR / 1500 MILLIÓ HUF

Előző ár: 1700 millió HUF

Kérésre további információt illetve teljes dokumentációt küldök, hívjon a +36 70 299 7851 számon Tátrai Ferenc. Vagy írjon : befektetesek@hirdetesibazis.hu

Hívjon most és tekintse meg az ingatlant akár még ma!

Nézze meg a következő befektetetési tippünket is!

2. tippünk - Katt ide!

Üdvözlettel:

A HirdetesiBazis.Hu csapata

Narconon - drog- és alkoholfüggőség rehabilitáció!

Gyakran keresettek

Ezekre kerestek

Grafika forrása: free website templates