HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!


NAGY ÉRTÉKŰ INGATLANBEFEKTETÉSI KÍNÁLATUNKBÓL:


BUDAPESTEN, a Normafa úton (XII. kerület) IKERHÁZ, egyben és külön is!

Budapesten, a XII. kerületben, a Normafa úton kivételes, ősfás környezetben eladó egy ikerház, egyben és külön-külön is. Külön bejárat és kert! A két ikerházfél 8-8 szobával rendelkezik.

Budapest, Normafa úton ikerház

Budapest, Normafa úton ikerház

Az ingatlant folyamatosan bérelték követségek dolgozói hosszú távon, és jelenleg is vannak bérlői. A hely kivételes, a Normafához vezető úton, közel mindenhez, fűtött autó beálló, garázsok és napfényes, ősfás kert, délnyugati tájolással.

Budapest, Normafa úton ikerház

Budapest, Normafa úton ikerház

Irányár: 180 millió Ft, a két ikerházfél együtt: 360 millió Ft.

Érdeklődés a +36 20 474 0779 telefonszámon, illetve további információért, több fotóért, teljes dokumentációért keressen a következő e-mail címen: befektetesek@hirdetesibazis.hu

TŐKEERŐS, KOMOLY BEFEKTETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!Üzletközpont, benzinkút, bánya, étterem, külföldi szálloda, kaszinó, építési-ipari telek és egyéb kiemelt luxusingatlanok értékesítése, közvetítése kizárólag komoly befektetőknek... - Nagy értékű speciális ingatlanbefektetések az immár 25 éve sikeresen működő budapesti partnerünktől!

Folyamatosan megújuló, kiemelt ajánlatainkért nézze meg a következő befektetetési tippünket és érdeklődjön sok egyéb lehetőségünk iránt is:


További ingatlanbefektetési ajánlatunk - Kattintson ide!


Üdvözlettel:

HirdetesiBazis.hu csapata


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates