HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!


NAGY ÉRTÉKŰ INGATLANBEFEKTETÉSI KÍNÁLATUNKBÓL:


LOVARDA HALÁSZTELKEN kétszintes családi házzal

Budapesthez nagyon közel, mégis a nagyon csendes, nyugodt Halásztelken jól feszerelt lovarda kétszintes családi házzal eladó.

Lovarda Halásztelken

Jellemzők: A telek 18 000 m2 alapterületű, a beépített rész kb. 400 m2. Az ingatlan 30 %-ban beépíthető, építési övezetben fekszik. A közművek az utcában vannak. A terület osztható további telkekre, amelyek értékesíthetők.

Házi vízrendszer érhető el, az elektromos áram 3x16 A, föld alatti gáztartály került kiépítésre. A kétszintes családi ház felső szintje lakható állapotban van, padlófűtéssel, illetve kandallóval is rendelkezik. Az alsó szinten két lakás került kialakításra. A szauna hatszemélyes, WC-vel, zuhanyzóval és egy kb. 10 m2-es külön mosdóval ellátott. A vendéglátó épület 70 m2-es nagyságú, férfi-női mosdóval, személyzeti mosdóval, öltözővel, árukiadóval, mosogatóhelységgel felszerelt, vendéglátásra kiadott engedéllyel rendelkezik.

Az istálló "U" alakú, négy bejárattal, két részre van osztva. A két rész között található a kb. 20 m2-es lovászlakás konyhával, fürdővel, hálóval és egy 10 m2-es nyeregtároló helyiséggel. Az istálló egyik felében 9 box került kialakításra, a másik jelenleg tárolóként működik, de szintén kialakíthatók boxok és állások. Az istálló mögött egy kisállattartásra, állatsimogatásra kialakított "vidéki udvar" került kiépítésre és ott található a lófürdető is. Három karám van és egy 100x40 m-es díjhajtó négyszög, amely alkalmas lovagoltatásra, legeltetésre is. A kerti tó egyik fele 140, másik 180 cm mély. Fürdésre és horgászásra is kiválóan alkalmas. A tó mögött egy kerti sütőhely került kialakításra. A terület bekamerázott, távfelügyelettel védett.

Lovarda Halásztelken

Lovarda Halásztelken

Lovarda Halásztelken

Irányár: 160 millió Ft, felbecsült ára: 285 millió Ft.

Akciós, 0 %-os hitel ügyintézését is biztosítjuk bármely Budapesten kívüli ingatlanra akár 600 millió Ft-ig!

Érdeklődés a +36 20 474 0779 telefonszámon, illetve további információért, több fotóért, teljes dokumentációért keressen a következő e-mail címen: befektetesek@hirdetesibazis.hu

TŐKEERŐS, KOMOLY BEFEKTETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!Üzletközpont, benzinkút, bánya, étterem, külföldi szálloda, kaszinó, építési-ipari telek és egyéb kiemelt luxusingatlanok értékesítése, közvetítése kizárólag komoly befektetőknek... - Nagy értékű speciális ingatlanbefektetések az immár 25 éve sikeresen működő budapesti partnerünktől!

Folyamatosan megújuló, kiemelt ajánlatainkért nézze meg a következő befektetetési tippünket és érdeklődjön sok egyéb lehetőségünk iránt is:


További ingatlanbefektetési ajánlatunk - Kattintson ide!


Üdvözlettel:

HirdetesiBazis.hu csapata


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates