HirdetesiBazis.hu ...és elképzelése célt ér!


NAGY ÉRTÉKŰ INGATLANBEFEKTETÉSI KÍNÁLATUNKBÓL:


KIS VILLA, családi ház BUDAPEST kedvelt részén

Budapest XII. kerületében, a népszerű Sasad rész egy csendes utcájában kis villát, családi házat kínálunk vételre vagy bérbeadásra. A telek 650 m2, rajta áll az első osztályú, kifogástalan minőségben épült ház. Az ingatlan a Budai Sas-hegy természetvédelmi terület közelében fekszik.

Kis villa, családi ház Sasadon

Kis villa, családi ház Sasadon

Kis villa, családi ház Sasadon

Helyiségek, jellemzők: A négyszintes épület földszintjén élvezhető a hatalmas nappali kandallóval és teraszkapcsolattal, az étkező, a teljesen felszerelt konyha – kert-, illetve teraszkapcsolattal –, továbbá a vendégmosdó. Az első emeleten helyezték el a szülői hálószobát – gardróbszobával, illetve egy kádas és zuhanyfülkés fürdőszobával –, valamint további 2 hálószobát fürdőszobával. A legfelső emeleten további két hálószoba és egy kádas fürdőszoba található.
Az épület kertkapcsolattal rendelkező szintjén alakították ki a belső medencét, a fittnesztermet, a szaunát, a tusolót, egy tárolót, illetve egy három autót befogadó garázst is. A pinceszinten a gépészeti tér, további tárolók, illetve a mosókonyha található.

Luxusnövelő extrák: Napkollektor, locsolórendszer, fűtött garázslejáró, szauna, fatüzelésű kandalló, padlófűtés, elektromos redőny, biztonsági ajtó, riasztó, elektromos kapu és garázsajtó.

Kis villa, családi ház Sasadon

Kis villa, családi ház Sasadon

Kis villa, családi ház Sasadon

Kis villa, családi ház Sasadon

Kis villa, családi ház Sasadon

Irányár: 230 millió Ft.

Akciós, 0 %-os hitel ügyintézését is biztosítjuk bármely Budapesten kívüli ingatlanra akár 600 millió Ft-ig!

Érdeklődés a +36 20 474 0779 telefonszámon, illetve további információért, több fotóért, teljes dokumentációért keressen a következő e-mail címen: befektetesek@hirdetesibazis.hu

TŐKEERŐS, KOMOLY BEFEKTETŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!Üzletközpont, benzinkút, bánya, étterem, külföldi szálloda, kaszinó, építési-ipari telek és egyéb kiemelt luxusingatlanok értékesítése, közvetítése kizárólag komoly befektetőknek... - Nagy értékű speciális ingatlanbefektetések az immár 25 éve sikeresen működő budapesti partnerünktől!

Folyamatosan megújuló, kiemelt ajánlatainkért nézze meg a következő befektetetési tippünket és érdeklődjön sok egyéb lehetőségünk iránt is:


További ingatlanbefektetési ajánlatunk - Kattintson ide!


Üdvözlettel:

HirdetesiBazis.hu csapata


VARRODAI MUNKÁK

VARRODAI BÉRMUNKÁK


Legkeresettebbek

Keresések

Grafika forrása: free website templates